Ny tagg

Taggene er private. Bare du ser dem, også på delte oppgaver.

Farge

Konto

Slett konto

Kontoen og innholdet du har opprettet slettes permanent, også i delte prosjekter. Andre medlemmers innhold beholdes. Delte prosjekter du eier overføres til et aktivt medlem; øvrige prosjekter slettes.

Eksporter en sikkerhetskopi fra Konto først hvis du vil beholde innholdet ditt. Sletting krever nettforbindelse.